søndag 6. september 2009

STATUSRAPPORT







Casper har sett rein! De passerte oss på ganske nært hold i dag, og det lille dyret hadde veldig lyst til å løpe etter. Nei, jeg tror ikke han ser noen som helst sammenheng mellom sau og rein, gett! Men bare vent til det blir rein i gjerdet på Krampenes!


Her hjemme har de søte små akkurat drept ei pute, sengetøyslagerets produkter er ikke alltid så motstandsdyktige mot destruktive vorstehere. Utrolig hvor mye fiberfyll det er i en sånn pute! Etter å ha drept byttet, går man jo løs på innvollene, det er klart. Nå ligger "innvollene" utover hele gulvet, jeg må se å finne kost og støvbrett. Jeg minnes såvidt den gangen jeg la vinylbelegg på golvet i hunderommet. Det var den gang Vilde og Mali var små. Etter et par dager var 12 kvadratmeter gul vinyl omgjort til et gigantisk puslespill! Å bare legge lister oppå og hoppe over limingen var ingen god ide,nei.
Mali hinker på tre bein, men er stort sett fornuftig nok til å ligge rolig. Derfor får hun være ute av buret ganske mye. Hun har plukket alle stingene selv, men såret er godt grodd nå.
Nå ligger de og sukker etter kveldsmaten, oppgitt over at serveringa er så altfor sein i kveld også.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar