mandag 29. juni 2009

Blodsporkurs


Midt i blinken! NV hundeklubb arrangerte sporkurs i helga, naturligvis måtte vi være med. Nå får Bismarck også en livsoppgave. Han har nok ikke skjønt akkurat det, men han har forstått at elgskanken er kjekk å ha. No skikkelig gromt no`, faktisk. Noen ideell sporhund blir han kanskje ikke, selv om jeg synes nesa er for mye i bakken for en fuglehund, er den allikevel ganske så mye i været for en sporhund! Er det denne "middelvei"-løsninga som er vorstehherens allsidighet, eller? Som herr Vor-Point en gang sa: "Finner du en vorsteh som er virkelig god i mange greiner?" Tja, jeg er nok for fersk i gamet til å uttale meg....
Får prøve å få til sportrening en gang i uka framover, det er prøve 23. august. Det kan jo hende vi rekker det!
Se hva jeg fant!!!!!!

Mmmmm........


Mens vi venter på tur....
Mange takk til instruktør Magnar Espedal - og til NV Hundeklubb, det er jo ikke måte på allsidighet!













søndag 21. juni 2009

Hundeavl


Var pappa`n ikke pointer, men....

Betty ser ut til å dislokere underkjeven fullstendig når hun spiser, akkurat som en slange. Det er greit at man ser matlyst som et avlskriterie på sledehunder, men det får da være måte på! Atpåtil er hun underbitt - skuffer maten effektivt inn, altså. En superhund!

onsdag 17. juni 2009





Ryggonde og enda mer ryggonde!


Dårlig rygg er trasig når man er et aktivt hundemenneske. Det er allikevel sjelden at det er så ille at man på det nærmeste må krype på alle fire! Det har av den grunn vært laber aktivitet hjemme i gården, men vi får håpe at det var stor nok dose for i år!



Kløvsekk a la sykkelvesker testes ut. OK for nistepakke-tur, men neppe holdbar for langtur!









Mine fremtidige lederhunder! - Håper jeg!





Pappa var pointer!